Duwondersteuning

Ziet u er wel eens tegen op om iemand met een rolstoel te helpen? Gaat dit te zwaar? Dan komt de duwondersteuning voor u als geroepen!

Powerpacks

De standaard enkel wiel wordt in letterlijk enkele seconden op elke rolstoel gemonteerd, waarna u nooit meer hoeft te duwen. Wandel gewoon achter de stoel, met uw duim op de bediening, en laat de Powerpack al het werk doen. Nooit meer problemen op een heuvel, een helling of oneffen terrein: druk op de knop en de Powerpack neemt het moeiteloos over. Met snelheden tot 6 km/u voor een gebruiker tot 114,5 kg en een actieradius tot 16 km per acculading, heeft u meer dan voldoende vermogen voor de meeste uitstapjes. De standaard motorunit is de technologisch meest geavanceerde door de begeleider bediende rolstoelaandrijving op de markt.
De Powerpack is licht genoeg om hem overal mee te nemen. Het past keurig in een reistas en geeft u extra mobiliteit na de reis per auto, de bus, de trein, de boot of het vliegtuig. Voor wie nog meer nodig heeft en extra tractie wenst, is er een dubbel wiel model met Reverse, wat het mogelijk maakt de Powerpack ook achteruit te laten gaan. Voor zwaardere gebruikers is er een XL dubbel wiel versie ook met Reverse.

Sluit op het einde van de dag de volautomatische lader aan op de hermetisch afgesloten, onderhoudsvrije accu en u kunt er de volgende dag weer op uit. U ontvangt bij de Powerpack alles wat u nodig heeft voor uw uitstapjes, geen verborgen extra’s, geen complicaties, zelfs de levering is in de prijs inbegrepen.
Nooit meer duwen. Een ongelooflijk eenvoudige, betrouwbare oplossing voor een moeiteloze mobiliteit.

 

Categorie Duwondersteuning

Bekijk de duwondersteuning van Viaerwin

 

 

[whohit]duwondersteuning[/whohit]