STA-OP STOEL KOPEN? | HANDIGE TIPS VAN VIAERWIN

STA-OP STOEL KOPEN? | HANDIGE TIPS VAN VIAERWIN

Sta-Op stoelen op maat

STA-OP stoel kopen?

Sta-op stoel kopen bij Via Erwin; inclusief de beste service

Kost het u steeds meer moeite om op te staan vanuit uw stoel? En heeft u dan het idee dat uw lichaam u even in de steek laat? Wij hebben de oplossing voor u: de sta-op stoel. De naam verklapt de functie al. Een sta-op stoel is namelijk een hulpmiddel voor mensen die problemen hebben met het opstaan vanuit hun stoel. Heeft u interesse in het kopen van een sta-op stoel? We vertellen u graag meer over dit superhandige hulpmiddel.

Wat is een sta-op stoel?

We worden allemaal ouder en daarmee ook minder mobiel. Het mooie is dat er steeds meer hulpmiddelen ontworpen worden, die ons helpen om zo mobiel mogelijk te blijven. Een van die hulpmiddelen is de sta-op stoel. Deze stoel ondersteunt u bij het opstaan door met u mee te bewegen tot u bijna staat. Hoe handig is dat? Natuurlijk zijn de sta-op stoelen niet alleen een hulp bij het opstaan, maar zorgen ze ook voor optimaal zitcomfort. De ideale stoel dus!

Verschillende opties sta-op stoel

Een goede sta-op stoel is helemaal afgesteld op uw wensen en uw lichaam. En aangezien ieder mens anders is, dient iedere stoel anders afgesteld te worden. Wat u allemaal kunt afstellen?

De zithoogte, zitbreedte en zitdiepte, de rughoogte en rugondersteuning en natuurlijk de hoogte en breedte van de armleggers. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen bijvoorbeeld stof, leer of sky. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom kunt u de stoel ook uitrusten met incontinentiehoezen. En wat dacht u van een draaiplateau?

De stoel draait u dan eenvoudig heen en weer zonder dat het u energie kost. U kunt uw sta-op stoel uitrusten met alle opties die u maar kunt bedenken en wensen. De kwaliteitsstoelen van het merk Doge  in ons assortiment hebben zelfs een kantelfunctie en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. De keuze is aan u.

Een sta-op stoel kopen bij Via Erwin

Bent u van plan een sta-op stoel te gaan kopen? Kies dan voor een winkel waar u een eerlijk en compleet advies krijgt. Bij Via Erwin staan eerlijkheid en service hoog in het vaandel. Ons belangrijkste doel is uw leven met hulpmiddelen en onze persoonlijke werkwijze een stukje aangenamer maken.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en kijken samen naar de beste oplossing. Belangrijk is dat u minimaal twintig minuten in een sta-op stoel proefzit. Lekker ontspannen met een kopje koffie of thee. En pas als de stoel dan nog steeds lekker zit, gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Service Via Erwin

We kunnen vertellen dat we de beste service en onderhoud hebben en de meeste toegevoegde waarde, maar een voorbeeld zegt vaak meer. Onlangs kregen wij een telefoontje van een meneer die een sta-op stoel gekocht had bij een groot bedrijf. Het lukte allemaal niet met de stoel en hij belde meerdere malen tevergeefs met het bedrijf.

Wij zijn bij hem langs geweest en het bleek dat de motor stuk was. Bij de groothandel hebben we een nieuwe motor besteld en meneer was dolgelukkig met zijn ‘nieuwe’ functionerende stoel. Wij staan altijd klaar voor u, ongeacht of u de hulpmiddelen bij ons gekocht heeft of niet.

Dat heet service of toegevoegde waarde, maar vinden wij bij Via Erwin de normaalste zaak van de wereld.

Wat nog meer?

Hoe fijn is het dan als u terecht  kunt bij de betrouwbare onderhouds- en reparatiedienst van Viaerwin.’

‘Wij lossen uw problemen snel en deskundig op, zodat u direct weer mobiel bent. Sowieso raden we aan uw hulpmiddelen minimaal een keer per jaar na te laten kijken. Daarmee voorkomt u een hoop problemen.’

‘En dient er in huis iets aangepast te worden om uw mobiliteit te vergroten, zoals het plaatsen van lage drempels, douchstoeltjes, beugels? Dan staat Viaerwin  ook voor u klaar.’

‘Het beste advies dat ik u kan geven is: ‘Kom langs!’ Ik kan u dan persoonlijk adviseren en u kunt de verschillende hulpmiddelen proberen en zo zelf ervaren wat voor u het prettigste voelt. Belangrijk is dat u niet met de duurste of de meest moderne hulpmiddel naar huis gaat, maar met eem hulpmiddel die bij u past. U kunt vrijblijvend een afspraak maken door mij te bellen op 06 – 37324139 of te mailen naar info@viaerwin.nl. Zie ik u binnenkort in onze showroom?’

 

 

 

 

 

Verhuur