Verhuur

Verhuur

Viaerwin verkoopt niet alleen maar verhuurt ook u huurt het product en brengt het onbeschadigd terug. Wij vragen dan ook een borg en copy van paspoort of rijbewijs of legitimatie deze wordt daarna meteen vernietigt.

U dient zelf te verzekeren voor de periode dat u huurt, en soms is kopen goedkoper in uw geval. U kunt ook voor pgb aanvraag bij ons terecht.

Scootwagen

Scootwagen voor een scootmobiel of driewiel fiets

Weekprijs € 195,-

Vouwbare aanhangwagen voor scootmobiel of driewielfiets

De nieuwste scootwagen is geschikt voor zowel drie- als vier wiel scootmobielen van alle formaten. Ook kunt u driewiel fietsen meenemen een dankzij een slimme aanpassing. Naast uw scootmobiel of driewielfiets kunt u voortaan ook de (elektrische) fiets van een partner standaard meenemen.

Fun2Go-2-duofiets-Van-Raam-

Fun2Go verhuur elektrische duofiets van VanRaam

Dagprijs € 95,00 en weekprijs € 450,00

Deze fiets heeft 8 versnellingen, één persoon stuurt. De bijrijder heeft de keuze om wel of niet mee te trappen (heeft ook 8 versnellingen) of de voeten op een speciale voetplaat te laten rusten. De zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand worden ingesteld. De bijrijder heeft armleuningen en kan gebruik maken van een heupgordel. De fiets heeft stokhouders en een mandje voor bagage. Met elektrische ondersteuning.

Nu samen met uw vader en moeder die niet meer (zelfstandig) kunnen fietsen gezellige een dagje erop uit met onze 2 Fun2Go elektrische duofietsen. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

Geleverd met een grote accu voor de verhuur!

krukken

Krukken

Dagprijs €3,50  en Weekprijs € 9,50 

Met gesloten manchet , antirammel en erg handvatten.

Brio

Scootmobiel klein

Weekprijs € 75,-  per Maand € 250,-

Deze op vouwbare scootmobiel kunt u makkelijk mee nemen. (Huur uitsluitend per volle week= 7 dagen, huurt u 2 dagen, betaalt u ook € 75,00)

rehasens icon 20 zijkant

Rolstoelen en Rollators

Dagprijs €8,50  en Weekprijs € 17,50 per Maand € 70,-

Wij hebben verschillende rolstoelen staan voor de verhuur.

bedverhogers per vier

Bedverhogers (per 4)

10 of 15 cm: weekprijs € 8,50 of 25 cm weekprijs € 12,50

Verhuur