Over ons

Over ons

Ouderwetse service, dat is waar ViaErwin voor staat!

Over ViaErwin

Hulpmiddelen maken het leven een stukje aangenamer en daar help ik u met liefde bij.  20 jaar geleden ben ik in de wereld van de hulpmiddelen voor mensen met een (tijdelijke) mobiele beperking terecht gekomen.
Service is het sleutelwoord en dat was mij op het lijf geschreven. Een overname door een grote partij veranderde de bedrijfsmentaliteit en ik voelde dat het tijd was om voor mezelf te beginnen.

a9395cf7 2542 4037 a34d 9531288f6566 thumb840

U staat op nummer 1

De service van ViaErwin

Bij Via Erwin kunt u terecht voor advies, onderhoud en aanschaf van alle hulpmiddelen die u maar kunt bedenken, van pillendoosje tot traplift. Als u tevreden bent, is mijn doel bereikt.
Hoe ik dat doe? Met een persoonlijke aanpak en ouderwetse service, want u staat op nummer 1.
Is de kabel van uw rollator ’s avonds stuk en dient deze snel gerepareerd te worden? Dat regel ik voor u, ongeacht of de rollator wel of niet bij mij aangeschaft is.

Heeft u een scootmobiel nodig, maar kunt u niet langskomen? Dan rijd ik bij u langs met verschillende modellen of haal u op, zodat u in de winkel zelf kunt kijken.
En hulpmiddelen hebben een langere levensduur dan u denkt. Vaak kan een kleine reparatie al wonderen verrichten en is het niet nodig direct een nieuw exemplaar aan te schaffen.
Het mooie aan mijn werk? Dat ik uw leven met hulpmiddelen en mijn werkwijze een stukje aangenamer kan maken. En als ik dan hoor: ‘Ik ben zo blij, ik kan u wel zoenen’, dan weet ik waarom ik het doe.

Hier staan wij voor

Bevorder ook uw kwaliteit van leven

Uitgebreide keuzehulp voor alle hulpmiddelen

Totaalservice inclusief onderhoud

Snelle levering bij u aan huis

Tevredenheids garantie van ViaErwin